Project

DC Rdam

Rotterdam

Dit hypermoderne en duurzame distributiecentrum ligt op een strategische (zicht)locatie te midden van een uitstekende arbeidsmarkt.

‘Very Good’ aldus de BREEAM-NL-certificering betekent dat dit DC op het gebied van duurzaamheid substantieel beter scoort dan de wettelijke normen. Zo werd het complex bijvoorbeeld uitgerust met LED-verlichting en een duurzame waterhuishouding waarbij hemelwater binnen het bedrijventerrein wordt verwerkt. Goederen kunnen tot meer dan 12 meter hoogte worden opgestapeld. Ook is het gehele pand voorzien van een gecertificeerde sprinklerinstallatie. Tijdens de realisatie van het object werd het verkocht aan een belegger.

Enkele kengetallen: 26.000 m² op een perceel van 37.000 m². 22.500 m² magazijnruimte, 1.500 m² kantoorruimte en een optie voor ruim 2.000 m² mezzanine (entresolvloer). 280.000 auto’s passeren deze unieke zichtlocatie dagelijks via de A15 en A16. Het pand is strategisch gelegen tussen Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda en Antwerpen. Ook de grootste Europese havens (Rotterdam, Antwerpen en Amsterdam) zijn uitstekend bereikbaar.