Over ons

ALL IN THE FAMILY

Wie wij zijn

Als ontwikkelende belegger creëren wij waarde in vastgoed samen met onze businesspartners. Met ons team, elk vanuit hun eigen professie, brengen we onze talenten samen.  Door onze platte structuur en drive kunnen we snel schakelen. We zijn betrokken, empathisch, gastvrij en loyaal. We voelen ons omringd door een netwerk van mensen met wie we graag samenwerken, waar we energie van krijgen en met wie we een vertrouwensband hebben. Wij realiseren, komen afspraken na en als we ergens voor gaan maken we het ook waar. Naast onze eigen organisatie investeren wij in bedrijven met unieke concepten die de markt weten te prikkelen. Wij zijn trotse aandeelhouder van NICE Developers in Rotterdam.

Wat wij doen

Wij ontwikkelen en beleggen in vastgoed. Rendement vinden we belangrijk, onze reputatie nog belangrijker. Dankzij ons succesvolle en uitstekend presterende Family Office kunnen wij financieel autonoom opereren. Dat maakt ons uiterst flexibel en efficiënt; de lijnen zijn kort. Met een gepassioneerd team van op elkaar ingespeelde specialisten zijn wij actief op het gebied van wonen, werken en zorgvastgoed in binnen- en buitenland. Focus on Impact heeft de financiële slagkracht en de noodzakelijke knowhow om de mogelijkheden die de huidige markt biedt optimaal te kunnen benutten.

Dream, Explore & Develop

Focus on Impact investeert niet alleen in duurzame relaties, maar ook in een duurzame toekomst. Constant zoeken wij naar mogelijkheden en innovaties waarmee wij onze projecten kunnen afstemmen op de behoeften en ambities van nu en straks. Wij willen actief bijdragen aan verandering, vernieuwing en verbetering. Niet voor niets heeft Focus on Impact een belang genomen in de innovatieve houtbouwer NICE Developers uit Rotterdam. Wij willen projecten ontwikkelen, die een bijdrage leveren aan een veilige en duurzame leefomgeving. En wij laten het niet bij woorden alleen. Op 4 maart 2024 is de bouw gestart van de revolutionaire en veelvoudig bekroonde circulaire (houten)  woontoren SAWA in Rotterdam. U vindt er alles over op de website van NICE Developers: www.nicedevelopers.nl

Focus on impact in cijfers